Begin of ben je al bezig met de Kappersopleiding  op 1 van de ROC’s van Nederland?

Dan heb je vast een materialensets nodig voor de kappersopleiding op het ROC? Onze materialensets worden zorgvuldig samengesteld in overleg met de diverse ROC scholen. Natuurlijk kun je tijdens het bestellen ook het e.a. toevoegen aan de bestelling van de materialenset. Online bestellen is wellicht niet mogelijk om dat we alleen aan bedrijven leveren. Wij zijn immers een groothandel. Toch maken we een uitzondering voor studenten van het ROC. Jullie kunnen hier ook bestellen! Wil je een bestelling doen? Neem dan online de gegevens door van de set, en geef ons een belletje. Wij zorgen dat je materiallenset z.s.m. voor je klaar staat. 

Voor aanvang van het studiejaar moet je een volledige set met kappersmaterialen hebben om te starten met de opleiding. Wij hebben volledige en complete kapperset zodat je de set in een keer bij ons kunt ophalen. (Of wij verzenden hem)

Naast de kapperset kun je vanaf het moment dat je ingeschreven staat bij de opleiding ook bij ons bestellen uit ons assortiment kappersbenodigdheden. Wij maken een account voor je aan zodat je online kunt bestellen uit ons ruime assortiment.

Ben je opzoek naar een andere set, of heb je een specifieke materialenset nodig voor je opleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen doorgaans de materialensets eenvoudig samenstellen. Vragen of bestellen? BEL: 074-2918546